Ways of Tackling Climate Change

Use Solar Energy to Heat Water!

Rakenna autottomia kaupunkialueita!

20.01.2019

The Solar Water Heater programme of UN’s carbon offset platform aims to provide solar energy water heaters for the local population. Heaters function without electricity and therefore reduce the energy consumption of households. India is an ideal place for innovations like SWH due to it’s climate.

https://offset.climateneutralnow.org/solar-water-heater-program-in-india

YK:n päästökompensaatio-ohjelman Solar Water Heater-projekti Intiassa pyrkii levittämään paikalliselle väestölle auringonvaloa hyödyntämiä vedenlämmittimiä. Laitteet toimivat ilman sähköä ja vähentävät näin kotitalouksien energiankulutusta. Intia on säidensä puolesta varsin ideaali paikka SWH:n kaltaisille innovaatioille.

Autottomat keskustat ovat osa ajattelua, jossa koettu kaupunkirakenne- ja elämä huomioidaan päätöksenteossa yhä vahvemmin. Kaupungeissa on yksinkertaisesti parempi meininki, kun kadut ovat täynnä elämää ja kohtaamisia autojen sijaan – ja tässä kehityksessä voittavat kaikki. Ehkä seuraava askel onkin kaupunkien perinteisen kivijalkayrittäjyyden elpyminen, kun keskusta-alueet ovat viihtyisiä arjen pysäkkejä, jonne on hyvä tulla viivähtämään.

https://offset.climateneutralnow.org/solar-water-heater-program-in-india